"one day or day one..."

Over Ninke

Opruimcoach werd ik niet zomaar

Tijd in mijn leven hebben voor alles wat me lief is en gelukkig maakt is voor mij heel belangrijk. Tijd voor mijn familie, mijn vrienden en ook voor mezelf. Tijd om bijvoorbeeld te kunnen wandelen door de duinen. Het geeft me de rust en ruimte die ik nodig heb. Een deel ervan is een opgeruimd huis, het geeft me letterlijk ruimte in mijn hoofd. Geen ruis om me heen waardoor ik meer tijd en aandacht heb om van alles te genieten. Zo ontstaat er rust in mezelf en voel ik me een leuker mens.

VOOR MIJ WAS HET OOK EVEN ZOEKEN

Ik was altijd al wel georganiseerd, maar mijn leven is ontzettend druk. Ben veel onderweg, werk freelance in de reclame & media, help graag iedereen en heb een fijn sociaal leven. Maar in 2018 kon ik niet meer alle ballen in de lucht houden en kreeg een burn-out. Bijzonder was  dat dit ook de start was van iets moois, want hierdoor besefte ik dat ik mijn leven anders wilde gaan inrichten. Ik ben ook iemand die graag mensen helpt en ontzorgt en daar wilde ik iets mee. Ik geloof er in dat mensen je pad niet voor niets kruisen, want jaren daarvoor had ik al eens kennis gemaakt met een Opruimcoach maar nooit de link gelegd dat dat mij ook wel eens zou kunnen passen. Tijdens een sessie met een loopbaancoach kwam dat gesprek weer naar boven en besefte ik dat dat was wat ik wilde gaan doen.

Dat heeft me ertoe gezet om in 2019 de opleiding tot Opruimcoach te gaan volgen. Nu kan ik met mijn kennis, inlevingsvermogen, empathie en humor anderen helpen hun ruis weer om te buigen naar ruimte. Iets wat ik heel graag elke keer weer doe!

over mij

OPLEIDING

Ik heb mijn opleiding ‘Professional Organizer Particulieren’ van De Huishoudcoach afgerond en ben gecertificeerd  ‘Professional Organizer / Opruimcoach’. Verder blijf ik in ontwikkeling door het volgen van cursussen, themadagen en seminars.

dehuishoudcoach.nl

HOE KLANTEN MIJ ERVAREN

met een grote glimlach en humor
I. Kops
Read More
Het was indrukwekkend wat voor bergen jij weet te verzetten én de koe bij de horens te vatten. En dat met een grote glimlach en humor erbij. Dat maakt het luchtig en makkelijk om te antwoorden op jouw vragen.
Vooraf was ik erg benieuwd naar deze coachingsessie’s.
K. Opdam
Read More
Maar Ninke zorgde voor orde in de chaos. Door haar effectieve aanpak, zorgde ze in no-time voor meer rust, helderheid en overzicht. Niet alleen legt ze uit hoe je de dingen (bijvoorbeeld je o-zo lange to do lijst) filtert, maar motiveert je ook gelijk tot actie. Tools en handvaten worden meegegeven zodat je orde en overzicht eigen kunt maken en kunt behouden.
Previous
Next

Samen een volgende stap zetten?

1
Je mag me alles vragen!
Hallo,

Je mag me alles vragen! Maar ik begrijp dat dat soms ook lastig kan zijn. In dat geval mag je ook je telefoonnummer of mailadres achterlaten.
Ik neem dan z.s.m. vrijblijvend contact met je op en dan kijken we samen naar hoe ik je zou kunnen helpen.

Groet, Ninke