"one day or day one..."

Ik ben Ninke

Opruimcoach met een achtergrond in Grafisch ontwerp. Hoewel het misschien ongebruikelijk lijkt om deze twee te combineren, delen ze allebei een belangrijke eigenschap: het aanbrengen van structuur. Toch miste ik iets in het Grafische vakgebied, mensen helpen en waar ik van betekenis kan zijn tot ik mij realiseerde dat ik mijn kracht ook op een andere manier kon inzetten. Dat heeft me ertoe gezet om de opleiding tot Opruimcoach te volgen en heb deze in 2019 afgerond. Dit is een hele goede keuze geweest, de opluchting en blijdschap die ik zie, geven me de motivatie om elke keer weer met enthousiasme aan de slag te gaan!

jouw ruimte

Ik vind het heerlijk om orde te scheppen en steek graag de handen uit de mouwen, maar niet alles hoeft perfect te zijn! Het belangrijkste is dat jij je goed voelt in jouw eigen omgeving, je rust vindt en daar help ik je graag bij. Met een vleugje humor erbij buigen we samen jouw ruis weer om naar ruimte.

over mij ninke
Ninke

ontwikkelen

Ik heb mijn opleiding ‘Professional Organizer Particulieren’ van De Huishoudcoach afgerond en ben gecertificeerd Opruimcoach. 

Ik blijf graag in ontwikkeling en volg daarom regelmatig cursussen, verdiep me in onderwerpen, bezoek themadagen en seminars.

dehuishoudcoach.nl

HOE KLANTEN MIJ ERVAREN

met een grote glimlach en humor
I. Kops
Read More
Het was indrukwekkend wat voor bergen jij weet te verzetten én de koe bij de horens te vatten. En dat met een grote glimlach en humor erbij. Dat maakt het luchtig en makkelijk om te antwoorden op jouw vragen.
Vooraf was ik erg benieuwd naar deze coachingsessie’s.
K. Opdam
Read More
Maar Ninke zorgde voor orde in de chaos. Door haar effectieve aanpak, zorgde ze in no-time voor meer rust, helderheid en overzicht. Niet alleen legt ze uit hoe je de dingen (bijvoorbeeld je o-zo lange to do lijst) filtert, maar motiveert je ook gelijk tot actie. Tools en handvaten worden meegegeven zodat je orde en overzicht eigen kunt maken en kunt behouden.
Previous
Next

Samen een volgende stap zetten?

1
Hallo,
Hoe kan ik je helpen?