Durf.

Opruimen

citroen opruimcoach tip

Waar een citroentje al niet goed voor is!

Waar een citroentje al niet goed voor is!

Citroen is niet alleen lekker in je drankje maar wist je dat je je gebruikte schijfje ook kunt voor andere dingen kunt (her)gebruiken?

1. Wil je een glanzende gootsteen?! Wrijf er dan een schijfje citroen overheen en vergeet niet je kraan mee te nemen! Hierdoor krijg je een prachtige glans en ontsmet je het tegelijkertijd.

2. Leg een schijfje in je vaatwasser. Het is een win win situatie, het citroenzuur maakt en je vaatwasser schoon en de vaat zelf komt er ook nog eens glanzend uit. 

3. Wil je je magnetron weer fris en fruitig krijgen? Knijp je citroen uit in een schaaltje, voeg er wat water aan toe en plaats dit in je magnetron. De stoom zorgt er voor dat het vuil zacht wordt waardoor je het gemakkelijker kunt verwijderen.

4. Zin in een kopje thee, maar je waterkoker kan wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Dan kun je het schijfje ook in de waterkoker doen, voeg wat water toe en laat koken.  Nog even 15 min laten staan en hij is weer spic en span van binnen. Heb je grof geschut nodig? Voeg er dan wat (natuur) azijn aan toe.

Waar een simpel citroentje al niet goed voor is!

Categorie

veel gelezen

Instagram

Contact?

Lees ook

Het is heel normaal om soms schaamte te voelen voor de chaos in je huis! Maar hoe ga je daarmee om?

Volg Mij

1
Je mag me alles vragen!
Hallo,

Je mag me alles vragen! Maar ik begrijp dat dat soms ook lastig kan zijn. In dat geval mag je ook je telefoonnummer of mailadres achterlaten.
Ik neem dan z.s.m. vrijblijvend contact met je op en dan kijken we samen naar hoe ik je zou kunnen helpen.

Groet, Ninke